Blog

Otomobiliniz Bahara Hazır mı?

Kış aylarından çıkıp bahar aylarına geçiyoruz. Bu süreçte araçlarımızı da bahara hazırlamamız gerekiyor. Bahar dönemi, araç bakımının önemli bir zamanıdır. Kışın etkilerinden kurtulan araçlar, baharın taze havasına hazırlanmalıdır. Bu yazımızda, lastik basınçlarını kontrol etmek, fren sistemlerini incelemek ve yağ değişimini yapmak gibi önemli adımları olan bahar dönemi araç bakımı hakkında konuşacağız. Gelin, OTOMOL ile araçlarınızı bahara hazırlayalım!

Otomol Ataşehir 2; Mükemmel Bir Volvo Yetkili Servisi Yolculuğuna Hazır mısınız?

Otomobil tutkunlarını heyecanlandıran bir haberimiz var. Yüksek kaliteli hizmet anlayışı ve güvenilirliğiyle otomobil tutkunlarının tercihi olan Otomol, şimdi de Otomol Ataşehir 2 Şubesi’nde yeni bir maceraya adım atıyor!

Kadınların Solladığı Ön Yargılar

Kadın sürücüler trafikte birçok cinsiyetçiliğe maruz kalıyorlar. Sürekli eleştiriliyor ve örseleniyorlar. Bu yazımızda kadın sürücüler hakkında inanılan cinsiyetçi kalıplardan, önyargılardan bahsedeceğiz. Gelin, OTOMOL ile kadın sürücülerin çoktan solladığı ön yargıları inceleyelim.

Otomobil Dünyasında Geçtiğimiz Ay Öne Çıkanlar

Mercedes’in ultra lüks Mythos serisi ve kadınlara yönelik Mentoring programı, Tesla’nın dünyanın en büyük supercharger istasyonu, Audi Q2’nin yenilenen multimedya ekranı ve gerileyen otomobil fiyatları bu yazımızda! Otomobil dünyasında geçtiğimiz ayın öne çıkan haberlerini OTOMOL Blog okuyucuları için derledik.

Elektrikli Otomobillerde Periyodik Bakım ve Onarım

“Elektrikli araçlar var ama uzman servis yok” diye düşünüyor olabilirsiniz. Otomol olarak, premium otomobil markalarına verdiğimiz özel uzman servis hizmetimizi, elektrikli otomobiller için de sağlıyoruz. Bu blog yazısında, müşteri memnuniyetini esas alarak gerçekleştirdiğimiz uzman servis hizmetimizden ve elektrikli otomobillere yönelik uzmanlığımızdan bahsedeceğiz.

A’dan Z’ye Otomobil Terimleri: Otomobil Jargonunu Anlamak

Otomobil kültürüne daha derinlemesine dalmak istiyorsanız, bu yazı tam da size göre! Otomobil jargonu, her otomobil tutkununun bilmesi gereken pek çok terimi içeriyor ve bu terimler, sürücülerin, meraklıların ve otomotiv endüstrisi profesyonellerinin aynı frekansta iletişim kurmalarını kolaylaştırıyor. Bu yazımızda, bu terimlerin anlamlarını keşfedeceğiz. Hadi, OTOMOL rehberliğinde otomobil jargonunun derinliklerine birlikte bakalım!

Bir Aşk Hikayesi: Araba Sevdası

14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşırken, OTOMOL olarak biz de Araba Sevdamızı dile getirmek istedik. Otomobillerimiz bazılarımız için sadece bir marka ve model numarasından ibaret değildir. Onlara karakterlerine uygun isimler veririz. Ailemizin bir üyesi gibi olurlar. Aracımıza o isimle hitap eder ve aramızda bir dil geliştiririz. Onları bu kadar sevmemizin sebeplerini gelin birlikte inceleyelim!

Otomobilinizin Kişiliğini Biliyor musunuz?

Otomobiliniz insan olsaydı nasıl bir karakteri olurdu? Aracınızın da bir kişiliği olabilir mi? Belki genç bir hız tutkunu, bir maceraperest ya da sadece sakin bir yol arkadaşıdır. Otomobiller, marka, model ve renk seçenekleriyle adeta farklı kişiliklere bürünüyorlar. Bu yazımızda, birbirinden farklı otomobil modellerinin kendine özgü kişiliklerine yakından bakıyoruz. Gelin, OTOMOL ile otomobilinizin nasıl bir karaktere sahip olduğunu keşfetmeye başlayalım.

CES 2024'ten Heyecan Verici Otomobil Teknoloji Trendleri

9-12 Ocak tarihleri arasında gerçekleşen CES 2024, otomobil dünyasında heyecan verici teknolojik atılımları bir araya getirdi. Önde gelen otomobil markaları olan Mercedes-Benz, BMW, VOLVO, Volkswagen gibi markalar geleceğin sürüş deneyimini şekillendirecek, sektöre damga vuran duyurularla dikkat çekti. Bu yazımızda, CES 2024'te tanıtılan heyecan verici otomobil teknolojilerini ve trendlerini yakından inceleyeceğiz. Gelin, OTOMOL ile geleceğin otomobil dünyasına bir göz atalım!

2024'ün Merakla Beklenen En Yeni Otomobil Modelleri

2024'e girerken otomotiv dünyasında büyük bir heyecan var! Yeni yıl, bize getireceği yeni model otomobillerle dolup taşacak gibi görünüyor. Bu yazımızda, 2024'ün en heyecan verici otomobillerini birlikte keşfedeceğiz ve sektördeki son trendlere göz atacağız. Gelin, birlikte 2024'ün mükemmel otomobillerini inceleyelim!

Karlı Rotalar: Yolların Eşsiz Kış Manzaraları

“Ben kış insanıyım” diyorsanız bu yazımız sizin için… Bembeyaz, masalsı bir kış atmosferi altındaki rotalara odaklandığımız yazımız, muazzam manzara rotalarını keşfetmek isteyenler için ilham verici bir rehber olacak.

Otomobil Renk Kataloğu: Otomobilinizin Kişiliğinize Yansımaları

Otomobilinizi alırken neden o rengi tercih ettiğinizi merak ettiniz mi? Ya da farklı otomobil modellerinde neden sadece belli bir renk kataloğu var? Bu yazımızda renklerin otomobil tasarımındaki psikolojik etkilerini ve anlamlarını keşfedecek, otomobil renk dünyasında mükemmel bir yolculuğa çıkacağız.

Türkiye’de Yılbaşında Gidilebilecek 5 Harika Rota

Yeni bir yılın, yeni bir başlangıcın müjdecisi yılbaşına bu yıl farklı bir yerde girmek isterseniz, sizlere seyahat edebileceğiniz 5 harika rota önerebiliriz! Gelin, OTOMOL Blog aracılığıyla yılbaşı için en güzel destinasyonları inceleyelim.

En Uzun Gece - Otomobilinizle Keyifli Aktiviteler

Kuzey yarımkürede kışın başlangıcı olan ve en uzun gecenin yaşandığı 21 Aralık gecesi, evde oturmak yerine otomobilinizle güzel anılar yaşayacağınız harika bir fırsat olabilir. Gelin, OTOMOL Blog okuyucuları için derlediğimiz 21 Aralık gecesi keyifli otomobil aktivitelerine göz atalım!

Ünlü Otomobil Markalarının İkonik Logolarının Hikayeleri

Ünlü Otomobil markalarının ikonik logolarını birçok kişi biliyordur. Peki bu logoların hikayelerini ve ilk ortaya çıktıkları günden bugüne kadar olan değişimlerini biliyor muydunuz? Gelin, OTOMOL Blog’da bu logoların hikayelerine bakalım!

 
Lütfen kayıtlı e-posta adresinizi giriniz. Şifreniz e-posta adresinize gönderilecektir.

Not: Hatırlatma iletisinin size ulaşmadığını düşünüyorsanız; Lütfen e-posta hesabınızdaki "Spam, Önemsiz, Junk Mail" gibi klasörleride inceleyiniz.